Sunes Jul Julkalender

Sunes Jul julkalender

  • Discshop – 99kr
  • CDON – 99kr

..mer under Sunes Jul DVD-Film.

OBS! 2013-12-18: Sunes Jul har blivit borttaget helt från YouTube så det enda du kan göra är att köpa den för 99kr enligt nedan. Då får du alla 24 avsnitten på två dvd:er för 99kr. Vilket ändå får ses som mycket underhållning för pengarna. Speciellt eftersom man ofta tittar på Sunes Jul flera gånger.

Vill du se Sunes jul kan du:

1. Köpa den på DVD. Se länkar i högrasidan för mer info.

2. Se klippen vi samlat ihop från YouTube och sorterat här på sajten.

3. Något annat klurigt sätt.

Sunes Jul, den bästa julkalendern genom tiderna? Det är ganska många som håller med om det och Sunes Jul vinner nästan alla undersökningar om vilken julkalender som är den bästa genom tiderna. SunesJul.nu drivs inte av författare, förlag eller liknande utan enbart av kärlek till Sunes Jul. Här ska vi som älskar Sunes Jul kunna samlas och läsa så mycket som möjligt om Sunes Jul, se alla avsnitt via YouTube (dock ej vi som ligger bakom uppladdningarna) eller se var man kan köpa Sunes Jul på DVD-film. En film som är ett måste i allas hem i hela världen, om ni frågar oss. 😉

Sätt betyg på Sunes Jul avsnitt

Under varje avsnitt så kan du sätta ditt betyg men stjärnor mellan en stjärna till 10 stjärnor. På så sätt kan vi sammanställa vilket det bästa Sunes Jul avsnittet är. Lämna gärna en kommentar också om vad du tycker om varje avsnitt.

Sunes Jul på DVD-film

Sunes Jul har givits ut i två olika varianter på DVD-film. Den gamla som bestod av två delar, Vol 1 var en röd DVD box medans vol 2 var en grön. Idag sägs dock nästan enbart den nya utgåvan som kom ut 20 oktober 2004 och har alla 24 avsnitten i samma box. Detta kan bland annat ha och göra med att det i dom tidigare utgåvorna saknades ett avsnitt, avsnitt 20.

Julklappstips

Vi har även samla massa roliga julklapptips för julen 2013. Massa roliga Sune-saker så som Sune böcker med mera men även andra tips på julklappar. Se listorna under julklappstips. Där kan du även lämna egna tips på julklappar.