Julklappstips med Sunes Jul-tema

Julklappstips inför julen 2013 hittar du här! Vi har försökt samlat massa roliga tips på julklappar som har med Sune att göra men vi har även massa andra tips som vi sorterat in i olika kategorier. Där hittar ni bland annat julklappstips till pojkvän, julklappstips till flickvän, julklappstips till pappa, till mamma och många, många fler.

Sunes jul tittar man ju OFTAST på runt jul så kommer lite julklappstips som förhoppningsvis kan ta bort lite stress från någons axlar och göra det lite enklare att hitta julklappar. Alla julklappstips vi kommer tipsa om här kommer vara julklappar som går att köpa online på nätet. Det vill säga så smidigt som det bara går. Så man kan sätta sig med en lussebulle och lite glögg och tittar på Sunes Jul i stället för att vara ute och springa på stan i sista sekund. 😉

Julklappstips 2013 tips 1 – Sunes Jul på DVD-Film

Julklappstips 1 är så klart Sunes Jul på DVD-film. En film ALLA bordet ha hemma i bokhyllan. Passar ju som julklapp till barn, julklapp till pappa, julklapp till mamma, julklapp till storebror, julklapp till storasyster, ja till alla faktiskt. 😉

Julklappstips 2013 tips 2 – Sunes Skolresa

Julklappstips 2 2011 är Sunes skolresa som är en av dom nyaste Sune böckerna. Sunes skolresa kom ut 2011-05-27 och är således väldig färsk och kommer säkerligen ligga under många granar i år.

Julklappstips 2013 tips 3 – Sune i Grekland

Julklappstips 3 2011 är även det en Sune bok, Sune i Grekland. Sune i Grekland är inte lika ny som Sunes Skolresa men är ändå inte mer än strax över 2 år och kom ut 2009-09-15.